fbpx Skip to main content

We kunnen terugkijken op een geweldig Caeciliafeest. Hilarische spellen, mooie jubilea, lekker eten, goede muziek en een flinke dosis gezelligheid.

Als eerst op de agenda: Het uitreiken van de oorkonden en speldjes voor de jubilarissen. Lotte Verhoeven kreeg haar speldje voor haar 12.5 jaar jubileum en Pierre van Lier heeft een wel erg mooi jubileum mogen vieren: 75 jaar maar liefst! Lotte en Pierre, nogmaals gefeliciteerd!

De sax- en hoorngroep toverde het Baekerhoes om tot een echte WK-kroeg en organiseerde een zestal spellen die door jong en oud vol enthousiasme werden gespeeld.

Maar op een lege maag kan je niet presteren, dus tussendoor verzag Friture Boom iedereen van een goede bodem en na de activiteiten zorgde Slagerij Wolfhagen ervoor dat alle verbrande calorieën weer bijgegeten konden worden.

Helaas, net zoals ons oranjeteam werden wij ook aan het eind van de avond weer teruggebracht vanuit Qatar naar ons eigen Limburg. Een Limburgse medley afgetopt met een goede dosis Beppie doet altijd wonderen! Een onvergetelijke uitvoering van de organisatoren van dit feest!