fbpx Skip to main content

 

db 550 drumband actie

Het slagwerkensemble van Fanfare Eensgezindheid Maasbracht-Beek heeft op 17 november 2013 met succes deelgenomen aan het podiumconcours van de LBT te Heel. Hier behaalden zij, o.l.v. instructeur Jo Zinzen het geweldige aantal van 98,50 punten. Ruim voldoende voor een 1e prijs met lof der jury en de titel Limburgs Kampioen in de 1e (en hoogste) divisie.

De tegenstander van toen, de Drumband van Fanfare St. Martinus Urmond o.l.v. instructeur Roy van Wersch, maakt 30 november haar opwachting in het Baekerhoes te Maasbracht voor een gezamenlijk concert.

Tijdens het podiumconcours speelden zij het werk ‘Il Ruscello e la Chiesa’. Een compositie die in 2008 in opdracht van het slagwerk Ensemble van Fanfare Eensgezindheid werd geschreven door Vincent Cox.

 

db 550 Drumband podiumconcours 17-11-2013

Deze keer zijn de rollen omgedraaid en speelt het slagwerkensemble van Fanfare Eensgezindheid het werk ‘St. Patrick’s Day’ van Gian Prince. Deze compositie werd geschreven in opdracht van de Drumband van Fanfare St. Martinus Urmond voor het concours vorig jaar.

Het gezamenlijke concert zal plaats vinden in ‘t Baekerhoes (Kerkstraat 1 te Maasbracht) en begint om 19.00u.

 

De Entree is GRATIS!

 

Leave a Reply