fbpx Skip to main content

Op 3 april j.l. gaf de slagwerkgroep van Eensgezindheid te samen met de slagwerkgroep van Concordia Obbicht een concert in ‘t Baekerhoes. Het concert werd geopend door Concordia, waarna ook professional en oud-lid van Eensgezindheid Aron Leijendeckers zijn opwachting nog maakte. Na een korte pauze stond de slagwerkgroep Eensgezindheid gereed voor haar optreden. Maar voordat zij konden beginnen werd Dré Leijendeckers door voorzitter Pieter Linssen naar voren geroepen. Het was voor hem een complete verrassing maar Dré is dit jaar 50 jaar lid van onze vereniging.

 db 600 Dré jubileum 01

Ter ere van dit fantastische jubileum waren José & Frans Aben van het LBT ditrict Roermond naar Brachterbeek gekomen om Dré de bij dit jubileum behorende gouden insigne met briljantje op te spelden en hem zijn oorkonde te overhandigen. We hebben Dré op een passende en persoonlijke wijze gefeliciteerd met dit geweldige jubileum.

Dré proficiat! We hopen dat we nog heel veel jaartjes op een plezierige wijze samen muziek kunnen blijven maken.

Bekijk hieronder de foto’s van de huldiging, met dank aan Léon Duinmaijer Fotografie (www.leonduinmaijer.nl) voor het maken van de foto’s.

 db 600 Dré jubileum 02

db 600 Dré jubileum 03

db 600 Dré jubileum 04

db 600 Dré jubileum 05

db 600 Dré jubileum 06

Leave a Reply