fbpx Skip to main content

Op zondag 17 november 2013 heeft het Slagwerkensemble van Fanfare Eensgezindheid uit Maasbracht-Beek deelgenomen aan het podiumconcours van de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen te Heel. Zij kwamen hierbij uit in de Eerste Divisie, sectie A.
Op dit podiumconcours behaalde het slagwerkensemble, onder leiding van instructeur Jo Zinzen, een gemiddelde score van 98,50 punten, een 1e prijs met lof der jury. Voor het keuzegedeelte behaalden ze 97 punten en voor het verplichte gedeelte behaalde men het onvoorstelbare aantal van 100 punten, het maximaal haalbare. Hiermee behaalden ze het hoogste aantal punten van de dag en werden zij tevens Limburgs Kampioen.
Om dit bijzondere succes niet onopgemerkt voorbij te laten gaan biedt het bestuur hun instructeur, de tambour-maître en de muzikanten een receptie aan, welke gehouden zal worden op vrijdagavond 13 december 2013, van 20.00u tot 21.30u in Gemeenschapshuis Baekerhoes (Kerkstraat 1, Maasbracht).

De Ceremoniemeester tijdens deze avond is Hub Creemers. Tevens zijn er 3 jubilarissen, welke in de feestvergadering voorafgaande aan de receptie worden gehuldigd. Dit zijn Judith Maessen (15 jaar lid), Stephan Geelen (10 jaar lid) en Yannick Wendt (10 jaar lid).

Wij stellen uw aanwezigheid zeer op prijs.
Namens het slagwerkensemble van Fanfare Eensgezindheid,
Laurens Tonnaer
voorzitter Fanfare Eensgezindheid Maasbracht-Beek

 

Bekijk hier de uitnodiging

Leave a Reply