fbpx Skip to main content

Op 13 oktober j.l. vond de 1e Try-out van het concoursprogramma van het slagwerkensemble plaats. De aanwezigen werden getrakteerd op een geweldige concertmiddag, die op spectaculaire wijze geopend werd door Aron Leyendeckers met twee van zijn collega’s. Hierbij stond niet alleen muzikaliteit hoog in het vaandel, maar ook entertainment. Tot slot speelde het slagwerkensemble van Fanfare Eensgezindheid haar concoursprogramma.

 

In aanloop naar het concours op 17 november a.s. heeft het slagwerkensemble nog een concert en een Generale Repetitie gepland. Het volgende concert vindt zondag 27 oktober plaats in C.C. Don Bosco te Heel. Het concert wordt om 16.45 geopend door de Drumband van Fanfare Juliana Munstergeleen. Om 17.45 zal het concert vervolgd worden door het optreden van onze eigen slagwerkgroep o.l.v. Jo Zinzen.

 

De Generale Repetitie vindt op 16 november om 20.00 uur plaats in ons eigen Baekerhoes. Tijdens beide uitvoeringen zulle zij het zeer gevarieerd concoursprogramma ten gehore brengen, bestaande uit 4 werken m.m.v. diverse solisten:

– Mystic Prophecy van Vincent Cox met als solisten Patrick Spelthaen op Flugelhorn, en Sandor Hendriks op Trombone

– Episode III van Vincent Cox met als sopraan Lieke Smeets

– Tales of Imagination van Vincent Cox

– Santorini van Yanni in een bewerking van A. Willering m.m.v. Lieke Smeets op synthesizer en Job Verdonschot op basgitaar

 

Kijk voor meer informatie over het slagwerkensemble op facebook.com/drumbandeensgezindheid


db 550 drumband actie

Leave a Reply