fbpx Skip to main content

Op vrijdag werdt er succesvol afgetrapt met een seniorenmiddag. In de avond was er een feestelijke receptie, waarbij de drumband door velen werd gefeliciteerd. Ook de Vrienden van de Fanfare en het Damescomité waren hierbij present en verblijdden de leden met een gulle donatie. Rinus Huberts, gewaardeerd lid van de vereniging, werd tijdens de feestreceptie benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau. Rinus zet zich al 18 jaar met veel enthousiastme in voor de drumband en hier is de vereniging hem natuurlijk zeer erkentelijk voor! Tevens is hij initiatiefnemer en vrijwilliger van Kledingbank Limburg. Bestuur en leden van Eensgezindheid willen hem via deze weg van harte feliciteren met deze onderscheiding.

Op zaterdagavond was de Spil afgeladen vol met feestgangers die kwamen voor de Janse Bagge Bend. Deze ervaren heren lieten de hele zaal daveren op zijn grondvesten. ‘s Middags nog waren enkele solisten van de drumband op concours geweest, en ze waren hierbij enorm succesvol: bij het Nederlands Kampioenschap in Berlicum kaapten ze bijna alle prijzen weg! Meer hierover volgt binnenkort.

Het weekend werd in stijl afgesloten door de drumband zelf, die op zondagavond een schitterend galaconcert gaf in het Baekerhoes. Het in grote getalen verschenen publiek genoot van een avond vol muzikale klanken en solisten. Het geheel werd omlijst door mooie verhalen over het rijke verleden van de drumband.

Met recht kan worden gezegd dat er een schitterend feestweekend is georganiseerd en dat alles prachtig is verlopen. Organisatie, bedankt hiervoor!

Leave a Reply