fbpx Skip to main content

Beste vrienden en supporters van Fanfare Eensgezindheid,

Wat een jaar hebben we weer achter de rug! 2023 bracht ons een scala aan prachtige evenementen. Van concerten als “Concierto Perculinario” en “La Vie en Rose” tot de fietstocht georganiseerd door de Vrienden en het serenade brengen aan onze eigen Prins Joan I! Samen hebben we gemusiceerd en gelachen!

Het is hartverwarmend om te zien hoe iedereen in onze vereniging op zijn of haar manier hun steentje bijgedragen heeft. Of het nu de muzikanten zijn die met passie hun instrumenten bespelen, het damescomité dat achter de schermen werkt, of de voortdurende steun van de Vrienden van de Fanfare!

Over steun gesproken: Tijdens ons recente Caeciliafeest konden we niet alleen genieten van een muzikaal trombone-spektakel, maar ook zes van onze trouwe leden in het zonnetje zetten. John van den Brink en Jac Creemers zijn maar liefst 60 jaar lid van onze vereniging, en Inge Jochems, Tessa Jacobs, Danny Helwegen, Evie Linssen en Elza Puts zijn allemaal al 12.5 jaar lid! We waarderen hun inzet voor de vereniging en willen hen nogmaals van harte feliciteren en bedanken.

Na de feestelijke jaarwisseling kijken we reikhalzend uit naar een bijzonder 2024, want Fanfare Eensgezindheid viert haar 140-jarig bestaan!

Daarom nodigen we jullie allemaal van harte uit voor ons nieuwjaarsconcert op 13 januari om 19:00 in het Baekerhoes. Tijdens deze muzikale bijeenkomst onthullen we ook onze plannen en verrassingen voor het jubileumjaar.

Laten we samen het nieuwe jaar inluiden met muziek, vreugde en saamhorigheid. Alvast een fijne jaarwisseling en tot ziens in 2024!

Met muzikale groeten,

Het Bestuur van Fanfare Eensgezindheid