fbpx Skip to main content

Tijdens deze gezellige middag kunt u als vanouds stevig lachen om de beste buuttereedners, en genieten van de stemmige zang van diverse artiesten.

Onlangs werd Ger Frenken uit Roggel met zijn act ‘Sjötterskaönigin’ verkozen tot Limburgs kampioen buutereednen. Deze kersverse kampioen komt met zijn winnende act de zaal aan het lachen brengen. Verder heeft de organisatie ook Conny Opbroek uit Haelen gestrikt, die het als enige vrouwelijke buuttereedner tot de finale wist te brengen als ‘Wiesnaas’.

dejavu2Een van de muzikale acts is de meidengroep Déjà Vu uit Maastricht. Met deze drie dames gaat het dak eraf en is stilzitten vrijwel onmogelijk. Ze brengen melodieën van vroeger weer tot leven met hun Limburgse teksten, vaak met een knipoog.

Natuurlijk zijn de muzikanten van de fanfare al hard aan het repeteren aan enkele carnavaleske muziekstukken en acts die tijdens deze middag zijn verweven in het programma met artiesten.

De middag wordt gepresenteerd door Karel Fiddelers en Pierre Cnoops.

Informatie en Kaarten

De middag vangt aan om 14:11 in het Baekerhoes te Maasbracht en de deuren gaan om 13:00 open voor publiek. Kaarten zijn verkrijgbaar via H. Gehlen, Blomendaalstr. 17 (464045) en het Baekerhoes, Kerkstraat 1 (464777), beiden in Maasbracht.

 

 

 

{youtube}G0srIuz_Z7c{/youtube}

Leave a Reply