fbpx Skip to main content

 

De avond wordt geopend door de muzikanten van Lentekrans. Dit concert wordt een van de eerste van de harmonie met hun nieuwe dirigent Jacques Claessen. Zij spelen de werken ‘The Hounds of Spring’ van Alfred Reed, deel 1 uit ‘Symphony no.1’ (V. Kalinnikov, arr. Jan Cober), ‘The Seafarer’ (H. Wood) en ‘Highlights from Chess’ (Ulvaeus & Andersson, arr.Johan de Meij).

Fanfare Eensgezindheid, onder leiding van Jean-Pierre Cnoops, is in voorbereiding op hun deelname in de hoogste afdeling van het Mini-WMC, op 2 oktober in de Rodahal te Kerkrade. Zij spelen onder meer de werken ‘Fantasia per la Vita e la Morte’ (B. Appermont), ‘Armenian Rhapsody no. II’ (A. Comitas), ‘Concerto Pour Lulu’ (J. Lambrechts) en ‘Choral Music’ (A. Willering).

De organisatie nodigt u van harte uit om te komen genieten van deze twee toporkesten, ieder met een hoogstaand programma. Daarom hopen wij van harte u te mogen begroeten op 2 juli om 20:00 uur, in de Beuk te Posterholt (Rector van den Boornlaan 38).

De korpsen

Harmonie-orkest Lentekrans kent een rijke historie met als gevolg vele kampioenswimpels die in de loop der tijd zijn behaald. Deelames waren er onder andere bij mini-WMC’s en in 2005 bij het WMC te Kerkrade, waar Lentekrans bewees muzikaal een constant hoog niveau te behalen. Onlangs hebben zij Jacques Claessen als nieuwe dirigent mogen verwelkomen.

Het fanfareorkest van Fanfare Eensgezindheid heeft in de loop der jaren bewezen een constante hoogstaande muziale kwaliteit te kunnen spelen. Dit heeft zich onder meer vertaald in drie WMC-titels in de concertafdeling, het 5-mei concert op de Amstel in 2002 en enkele schitterende concertreizen. Dit jaar neemt het orkest deel aan het mini-WMC te Kerkrade in de concertafdeling onder leiding van Jean-Pierre Cnoops.

 

 

Klik hier voor de locatie

Leave a Reply