fbpx Skip to main content

Om 10:30 werd de dag geopend met een feestvergadering, waarbij natuurlijk vele leden aanwezig waren bij de huldiging van de jubilarissen en het afscheid van Jean-Pierre. De jubilarissen waren Jeannette Jacobs, Louis Maessen en Leo Pauly, die 40 jaar lid waren van de vereniging. Ook was er nog een woord van dank aan Hub Creemers, die na jarenlang bestuursfuncties te hebben bekleed dit jaar afzwaaide. Afsluitend werd Jean-Pierre bedankt voor de veertien jaar dat hij voor het orkest stond en achter de schermen werkte, maar ook voor alle jaren daarvoor waarin Jean-Pierre al veel werk voor de vereniging heeft verzet. 

We kunnen dan ook terugkijken op een heel sfeervolle bijeenkomst. Aansluitend hebben we kunnen genieten van een drukbezochte receptie, waarin we vele mensen afkomstig uit Maasbracht-Beek en omstreken mochten verwelkomen. Zo’n band met de gemeenschap koesteren we!

Alle leden, bezoekers, dames van het damescomité, Stichting Vrienden van de Fanfare, hartelijk dank voor jullie bezoek aan de receptie en jullie ondersteuning voor, tijdens en nu na onze concoursdeelname. Zonder jullie ondersteuning was onze concoursdeelname op deze manier niet mogelijk geweest.

Nu wordt het weer tijd om vooruit te kijken. Ten eerste zijn we binnenkort natuurlijk paraat bij St. Maarten en de intocht van Sinterklaas, maar we gaan ook hard aan de slag om mooie nieuwe concerten te kunnen gaan geven!

Zie onze facebook pagina voor enkele foto’s

Leave a Reply