fbpx Skip to main content

Buuttereedners

Met maar liefst vier buuts worden de lachspieren flink aan het werk gezet. De Kersvers Limburgs Kampioen Buuttereednen Harold Schroijen komt zijn buut ‘Harie geit nao de kèrmis’ brengen. Ook de vice-kampioen Wim Joosten (Wullemke de BOA) is naar Maasbracht gehaald, evenals Jan Geraedts (’t Jansmarietje) en Jan Heffels (Jan (z)wèt van niks). Vier schitterende buuttereedners dus die de middag humoristische onderbreken.

Zang

Ook voor de nodige portie zang is gezorgd in het programma met optredens van de Veer Veere en Spik&Span. De Veer Veere (4444) zijn geroutineerd LVK-finalisten en wonnen in 2007 al de 2e prijs met hun nummer ‘Ko Zak Door’. Dit kwartet komt voort uit de Revue in Geleen en heeft al alle grote carnavalspodia van Limburg gezien! Ook hun nieuwste LVK inzending wordt natuurlijk in Maasbracht vertolkt.

Spik&Span is een zangduo dat wereldberoemd is in Susteren, maar de laatste tijd ook in de rest van Limburg aan het doorbreken is. Dit jaar proberen ze met hun nummer ‘Tot Volgend Jaor’ een gooi te doen naar het LVK. Laat U verrassen door deze geweldige muzikanten!

Informatie en Kaarten

De middag vangt om 14:11 aan en de deuren gaan om 13:00 open voor publiek. Kaarten zijn nog beperkt verkrijgbaar via H. Gehlen, Blomendaalstr. 17 (464045) en het Baekerhoes, Kerkstraat 1 (464777), beiden in Maasbracht.

Leave a Reply