fbpx Skip to main content

Buutteredners en carnavals-acts

De middag wordt als vanouds gepresenteerd door grappenmakers Karel Fiddelers en Pierre Cnoops. De organisatie heeft weer een aantal geweldige buutteredners uitgenodigd om de zaal eens flink te laten lachen. Finaliste 2013 Connie Opbroek uit Haelen en de Brabantse kampioen uit 2010 Andy Marcelissen geven acte de présence, evenals finalist 2013 Koen Verstappen uit Meijel. De charmante dames van zanggroep Déja-Vu komen het publiek ook verwennen met een schitterend optreden en zelfs nu nog werkt de organisatie nog aan enkele surprise-acts. Voor de nodige dans is ook gezorgd. Niemand minder dan de Maasbrachtse Viaducter Dansgarde laat iedereen van verbazing van de stoel vallen; wat een talent ‘oet eige dörp’!

Talent van eigen bodem

Natuurlijk is er ook door de fanfare en haar solisten hard gerepeteerd aan een paar stemmige en humoristische werken met de hoge kwaliteit die u gewend bent. Dit jaar is het orkest op de internationale tour met onder meer der Alte Dessauer en natuurlijk de bijbehorende trompetsolisten. Verder is er een combo samengesteld dat de spetterende nummers van het Oostenrijkse Global Kryner ten gehore brengt. Dit is swingende popmuziek in een Oostenrijks jasje! Ook de fanfare zelf heeft een programma met veel muzikale grappen ingestudeerd, zoals een leuke act rond het muziekprogramma Maestro.

Reserveringen

Voor entreebewijzen à €11,- of voor meer informatie kunt u contact opnemen met H. Gehlen, Blomendaalstr. 19 (464045) of het Baekerhoes, Kerkstraat 1 (464777), beiden in Maasbracht.

 

revue2013 website

 

Leave a Reply