fbpx Skip to main content

De fanfare, o.l.v. Jean-Pierre Cnoops, speelde na een feestelijke opening de filmmuziek van ‘Pirates of the Carribbean’ waarbij de dansgroep Silhouette een geweldige dans in het thema van deze muziek verzorgde. Roermondenaar Gé Reinders tekende voor het volgende deel van het concert. Samen met de fanfare bracht hij enkele van zijn mooiste liedjes ten gehore, doorspekt met de bekende humoristische intermezzo’s. Na ‘Blaosmuziek’ was het alweer tijd voor de pauze, waarin muzikanten en toeschouwers even konden bijpraten.

Het tweede deel van het concert begon met een frisse concertmars, waarna het de beurt was aan bastrombonist Jos Jansen. Hij soleerde in het speciaal voor hem geschreven ‘Seasons for Jos’ waarin werkelijk niets hem te gek was: Geweldig trombonespel werd afgewisseld met kolderieke verkleedpartijen en grappen, wat uiteindelijk zelfs resulteerde in een tapdansact in een antiek zwempak, maar zeker ook in een welverdiende ovatie van het publiek. Afsluiter van de middag was Beppie Kraft, die samen met het orkest de zaal alvast in carnavalsstemming bracht. Ogenschijnlijk zonder moeite kreeg zij met haar liedjes iedereen op haar hand en sloot zo deze geweldige concertmiddag op een evenzo geweldige manier af.

De organisatie wil graag alle fanfareleden, sponsoren, maar natuurlijk ook de enthousiaste toeschouwers die in grote getalen naar Roermond waren gekomen van harte bedanken voor deze geweldige middag. Een waardige afsluiting van een geweldig jubileumjaar!

concert

Leave a Reply