fbpx Skip to main content

Reincarnatus sluit het jaar van hun 10-jarig jubileum spectaculair af samen met Fanfare Eensgezindheid uit Maasbracht- Beek, die hiermee het jaar van hun 130-jarig jubileum afsluiten. Tijdens deze speciale middag kun je genieten van fanfarewerken, bekende film melodieën, maar ook muziek van Reincarnatus in een verrassend nieuw jasje samen met fanfare en slagwerkers! Dit concert vindt plaats op zondagmiddag 7 december vanaf 15:00 in TheaterHotel De Oranjerie te Roermond. Zie voor entreekaarten de website van TheaterHotel de Oranjerie.

Reincarnatus: Stoere folk rock van stoere vrouwen
De afgelopen jaren is Reincarnatus op reis geweest. In 2013 traden ze op in China, Italië en Oostenrijk. Nu zijn de dames terug op eigen bodem met een spectaculaire nieuwe show! Energieke folk rock maakt de muziek van Reincarnatus uniek in haar soort. Laat je inpalmen door temperamentvolle melodieën uit vervlogen tijden maar ook hits uit de jaren 90 komen op een verrassende manier voorbij. Authentieke, Keltische instrumenten komen samen met popinstrumenten bij dit innemende, inspirerende, uitdagende concert!

Fanfare Eensgezindheid: een 130 jaar jonge en bruisende vereniging
Deze muziekvereniging is een begrip in de regio en weet haar publiek altijd weer te verrassen met vernieuwende concerten. Ze is bekend van haar succesvolle optredens op concoursen in de hoogste afdeling en het 5-mei concert op de Amstel, maar timmert ook aan de weg met concertreizen, cd-opnames en lichte muziek. Zo speelde het orkest recentelijk nog bij het promsconcert in Grubbenvorst, nam een cd op voor Bronsheim, en speelde ze bij de concertserie ‘Verrassende Ontmoetingen’. In het jubileumjaar 2014 organiseerden ze ‘FanfaFusion’, een succesvolle crossover met saxofonist Leo Janssen en een geweldig jubileumweekend voor jong en oud. Eensgezindheid staat onder leiding van dirigent Jean-Pierre Cnoops.

Gegevens
Datum: 7 december 2014
Locatie: TheaterHotel De Oranjerie Roermond
Aanvang: 15.00 uur
Kaarten: € 16,- incl. garderobe en pauze drankje, http://www.oranjerieprogramma.nl/nl/voorstellingen/programma-overzicht/reincarnatus-fanfare-eensgezindheid/1367

Leave a Reply