fbpx Skip to main content

Fanfare Eensgezindheid uit Maasbracht-Beek is in zijn meer dan 130-jarig bestaan uitgegroeid tot een vereniging met een groot fanfareorkest, een jeugdfanfare-orkest en een slagwerkgroep. Hoogtepunten zijn de drie opeenvolgende wereldtitels in de Concertafdeling sectie Fanfare, behaald tijdens het Wereld Muziek Cocours. Ook werd Eensgezindheid uitgenodigd het 5-mei concert op de Amstel te verzorgen in het bijzijn van Koningin Beatrix. Eensgezindheid staat onder leiding van Jean Pierre Cnoops.

St. Cecilia, “Neerlands Oudste Harmonie” mag eveneens bogen op voortreffelijke prestaties. In de laatste jaren werd tweemaal de Limburgse en landelijke kampioenstitel in de 1e Divisie behaald. Tijdens het laatste Wereld Muziek Concours behaalde dit orkest het voortreffelijke resultaat van 94,08 punten.
St. Cecilia staat onder leiding van Fried Dobbelstein.

Tijdens dit concert presenteren beide orkesten hun concoursprogramma dat een week later gepland staat. Solistische medewerking wordt verleend door Fenna Ograjensek (sopraan) en Rommert Groenhof, bastrombonist van de Marinierskapel der Koninklijke Marine.

Kaarten à €12,50- zijn te verkrijgen via H Gehlen, Blomendaalstraat 19 in Maasbracht (0475-464045)

 

 

Leave a Reply