fbpx Skip to main content

th 175x97 damescomiteZoals het DC is: dit feestje werd gehouden op de achtergrond en bescheiden. Koffie met vlaai en een hapje en drankje. Mocht vooral niet te duur zijn want waarom doen ze anders zoveel werk om de kas van de Fanfare te spekken.
Het bestuur kwam dit er ore en bedacht dat er best een feestelijk tintje aan gegeven mocht worden.
De mannen van het bestuur boden zich gelijk aan als obers van die avond!! Maud was op de hoogte en zorgde voor de schorten van het DC. En voila, zie de foto’s.
Na het officiële gedeelte door Maritha, de voorzitster, en Sue de penningmeester werd begonnen aan de koffie met vlaai. Hierna heeft Pieter Linssen de dames toegesproken en bedankt voor hun geweldige steun al die jaren. Na afloop mochten de dames een mooie roos met bedankkaartje meenemen als kleine geste van de vereniging.
Rond de klok van 20.00 uur kwam Mie van Harie de Zjwerver binnen en voerde haar act op als ode aan het DC en rond de klok van 21.00 uur kwam Rens van de Balladebroeders met een nieuw liedje over het DAMESCOMITE. Op de tonen van YMCA. Onder het genot van een drankje en heerlijke hapjes, uiteraard weer door de dames zelf gemaakt, werd er tot ongeveer 23.00 uur gezellig gekeuveld en foto’s uit de oude doos bekeken.

Voor foto’s van dit leuke evenement, kijk op onze Facebook pagina!

Leave a Reply