fbpx Skip to main content

 

Deze internationale concertwedstrijden zullen plaatsvinden in de Rodahal te Kerkrade. Het fanfare orkest, dat uitkomt in de hoogste concertafdeling, zal op deze middag onder leiding van dirigent Jean-Pierre Cnoops een gevarieerd programma verzorgen van ongeveer 60 minuten dat beoordeeld zal worden door een deskundige jury.

De bus vertrekt zondagmorgen 2 oktober 2011 rond 11.00u bij het Baekerhoes in Brachterbeek en zal na afloop rond 18.00u weer in Kerkrade vertrekken. De kosten voor de toegang tot de Rodahal & de busreis bedragen €27,50 per persoon. Met het toegangsbewijs heeft kunt u de concerten van dagdeel 1 bijwonen (13.30u – 17.00u), waarin naast Fanfare Eensgezindheid uit Maasbracht-Beek ook het Symphonisches Blasorchester Ried im Innkreis (Oostenrijk) zal optreden.

Wilt u dit unieke concert bijwonen dan kunt u zich tot en met 30 augustus 2011 opgeven door een gesloten enveloppe met hierop uw naam, adres, telefoonnummer en eventueel mailadres inclusief het verschuldigde bedrag te deponeren in de brievenbus van dhr. Hawinkels (Stationsweg 17, Maasbracht). Voor vragen betreffende de busreis en concert kunt u contact opnemen met het secretariaat, secretariaat@eensgezindheid.com

Leave a Reply