fbpx Skip to main content

Verenigingen die bankieren bij de Rabobank Roermond-Echt kunnen sinds dit jaar meedoen aan de Rabobank Clubkas Campagne. De Rabobank stelt een bedrag beschikbaar van € 125.000,– voor deze campagne.
Elke vereniging kan een bestedingsdoel opgeven. De leden van de bank kunnen in de periode van 4 tot en met 15 oktober stemmen op de doelen die meedingen.
Elk lid ontvangt in september hiervoor een stemkaart men kan met een unieke code online stemmen. Er kunnen maximaal 5 stemmen worden uitgebracht waarvan 2 op dezelfde vereniging. Op 31 oktober zal op de ledenvergadering van de bank in de Oranjerie bekend worden gemaakt hoe het geld zal worden verdeeld.

Om nu zoveel mogelijk stemmen te vergaren is het uiteraard handig om zoveel mogelijk stemgerechtigde leden van de bank binnen onze fanfare te hebben.
Daarom vragen we aan al onze leden die bankieren bij de Rabobank Roermond-Echt zich aan te melden als lid van deze bank. Dit kan gemakkelijk (duurt nog geen 5 minuten) via deze link:

Doe dit vóór 1 september, alleen degenen die lid zijn voor deze datum zijn dit jaar stemgerechtigd en kunnen dus stemmen op onze activiteit.

Leave a Reply