fbpx Skip to main content

Zo heeft de vereniging een jeugdfanfare en een jeugddrumband, waar de jeugd samen leert musiceren en waar de banden worden gesmeed waarop de vereniging drijft. Op den duur stromen de jeugdleden door naar de ‘grote’ orkesten, waar ze op straat meelopen en met de concerten meedoen. Net als voor ieder orkest is het totaalplaatje een belangrijk aspect, en daarom moeten deze jeugdleden ook in een net uniform worden gestoken. De vorig jaren heeft de opbrengst van de donateursactie hieraan een grote bijdrage geleverd. In deze uniformen worden onder meer vele jaarlijkse feestelijkheden in het dorp opgeluisterd, zoals koningsdag, de processie, St. Maarten en Sinterklaas. Prachtige tradities waar de fanfare graag haar culturele bijdrage aan levert!

Route
Op 5 juni trekken drumband en fanfare net als ieder jaar musicerend door de straten van Brachterbeek. Ondertussen komen leden van de vereniging vanaf 10:30 huis aan huis bij u langs om uw donatie in ontvangst te mogen nemen.
Omdat we in voorgaande jaren niet musicerend langs all huizen van Brachterbeek konden lopen zonder heel veel lussen te maken, zijn er voortaan twee routes die jaarlijks om-en-om worden gelopen. Komen we dit jaar niet musicerend langs uw huis, dan zijn we volgend jaar wel in de buurt! Zo hopen we iedereen te kunnen bedienen met een stukje frisse muziek. We hopen op dezelfde spontane medewerking uwerzijds als de voorgaande jaren, waarvoor we u al bij voorbaat hartelijk bedanken.

Bestuur en leden van Fanfare Eensgezindheid

Leave a Reply