fbpx Skip to main content

 Er is natuurlijk een nieuwe groep blokfluiters gestart. Zij repeteren iedere dinsdag na schooltijd in het Baekerhoes. Wil je ook graag blokfluitles bij de fanfare? Informeer dan bij Jac Creemers (465452). Ook de jeugdfanfare en jeugdrumband hebben de draad weer opgepakt na de zomer. Het fanfare-orkest is al een paar weken flink aan het repeteren. Zij bereiden zich voor op een cd-opname voor een muziek-uitgever in oktober. Dirigent en muzikanten werken hard om al die stukken voor de cd in te studeren.

Concours drumband

De drumband gaat 17 november op concours in Heel. Zij gaan er ook flink tegenaan om een zo goed mogelijk resultaat te behalen straks. Hiervoor hebben zij zeer recent een repetitieweekend gehad, waarbij tegelijkertijd het muzikale en de teamspirit nog eens goed aangehaald werden.

Zoals u kunt lezen kent de vereniging een vliegende start na de zomervakantie. Wij hopen u in het aankomende muzikale jaar op één of meerdere van onze activiteiten tegen te komen. Houd ook de media in de gaten, want volgend jaar bestaat de fanfare liefst 130 jaar! Het belooft een mooi jaar te worden!

Leave a Reply