fbpx Skip to main content

De muzikanten van Fanfare Eensgezindheid waren er al vroeg bij. Om 1030u startte de repetitiedag, in voorbereiding op het Mini-WMC waaraan het korps op 2 oktober van dit jaar zal deelnemen. Alle concourswerken kwamen hierbij aan bod, alhoewel de middag voor het grootste gedeelte in het teken stond van ‘An Endless Dream’. Een indrukwekkende compositie, geschreven door Vincent Cox voor fanfareorkest en 20 slagwerkers.

Op het einde van deze intensieve repetitiedag was tijd ingeruimd voor een mini concertje. Als eerste brachten de blokfluiters van Fanfare Eensgezindheid hun kunsten ten gehore. Onder leiding van juf Joyce Bruysten verzorgden ze een leuk optreden voor de toegestroomde fans. Aansluitend bracht de fanfare onder leiding van Jean-Pierre Cnoops twee concourswerken ten gehore, waarvan ‘An Endless Dream’ de première beleefde.

Na dit muzikale deel heeft iedereen in de zon kunnen genieten van de door Thijs Wolfhagen verzorgde Barbecue. Al met al dus een gezellige afsluiting van het muzikale jaar en opmaat naar de welverdiende vakantie.

 

Leave a Reply