fbpx Skip to main content

Vanaf 14:00 is iedereen welkom in het Baekerhoes te Maasbracht-Beek. Vrijwel alle orkesten van de vereniging hebben hiervoor een kort concert voorbereid, evenals een aantal solisten. De blokfluiters, bijgestaan door Joyce Bruysten, laten de kunsten die ze in het afgelopen jaar hebben geleerd horen. Ben je zelf aan het nadenken om misschien op blokfluitles te gaan, kom dan luisteren met je ouders! Ook de jeugdfanfare geeft een kort concert, waar je kan horen hoe het straks klinkt als je na de bloklfuit doorgaat op een ander instrument. Ook de drumband en de fanfare brengen een kort en luchtig programma ten gehore op deze middag.

Tijdens de middag kun je genieten van diverse solisten. Zo is er een koperensemble dat bestaat uit fanfareleden die samen het mooie “Wiener Philharmoniker Fanfare” van Straus opvoeren en zijn er enkele solisten op saxofoon te beluisteren. Maar er is ook pomuziek te beluisteren, zoals muziek van Kyteman of muziek die door onze leden op gitaar wordt gespeeld. Voor elk wat wils!

Kortom, dit wordt een luchtige, gezellige en veelzijdige middag in het Baekerhoes, omlijst met een gezellig samenzijn. Een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met de verschillende muziekstijlen en orkesten in de vereniging. Schrijf de datum alvast in de agenda: zondag 29 december, 14:00, Baekerhoes.

Leave a Reply