fbpx Skip to main content

IMG 20160922 WA0003

Een heerlijke middag met muziek van Jack Vinders en Fanfare Eensgezindheid en een klein Frans tintje. Dompel u onder in Jacks mooie liedjes over het leven en de liefde, en prachtige muziek van onze Fanfare.

 Fanfare Eensgezindheid organiseert deze middag op 6 november met als gast de bekende Limburgse zanger Jack Vinders. Hij won al vele prijzen – binnen en buiten de provincie – met zijn muziek en is in de hele provincie bekend met zijn nummers die veel op de Limburgse zenders worden gedraaid. De fanfare en Jack hebben een programma samengesteld met een Franse knipoog, refererend naar de Franse inslag die veel van Jacks nummers hebben. De fanfare begeleidt niet alleen Jack, maar speelt ook enkele werken die muzikaal mooi in het programma passen. Het belooft een prachtige middag te worden met vele mooie momenten om nog lang over na te praten. Reserveer 6 november 14:30 in de agenda!

Voorverkoop:

  • www.eensgezindheid.com/shop 
  • Baekerhoes (Kerkstraat, Maasbracht)
  • De Kempenaer (Molenweg, Maasbracht)
  • H. Gehlen (Blomendaalstraat 19, Maasbracht)

 

Jack Vinders is zanger en cabaretier, maar ook liedjesschrijver, regisseur, acteur, presentator en columnist. Hij is een zanger en vertolker van luistermuziek, Franse chansons, ballades en swingende songs, een rasartiest van Limburgse bodem met regionale en nationale uitstraling. In de afgelopen jaren won al vele prijzen – binnen en buiten de provincie – met zijn muziek en is in de hele provincie bekend met zijn nummers die veel op de Limburgse zenders worden gedraaid. Denk hierbij aan “Die va limburg”, “Inne zommerdaag”, “Dreum hoop en zing”, “De zon”, “Hod miech vas” en “Dreum mit miech”.

Fanfare Eensgezindheid bestaat reeds 130 jaar en heeft in haar rijke historie vele mooie muzikale hoogtepunten beleefd, zoals het verschillende malen behalen van het wereldkampioenschap concertafdeling op het WMC, het verzorgen van het officële 5-mei concert in 2002 en in 2011 het behalen van een eerste prijs op het mini-WMC in de concertafdeling. In de recente jaren heeft de vereniging met diverse professionele muzikanten en zangers samengewerkt en zo ook gaat zij dit concert met Jack Vinders verzorgen.

Leave a Reply