fbpx Skip to main content

Aan het einde van de stemperiode wordt berekend hoeveel een stem waard is. Bij maximaal 35.000 uitgebrachte stemmen is dit €5,- per stem. Bij meer uitgebrachte stemmen wordt het bedrag van €175.000,- verdeeld over de verenigingen op basis van het aantal ontvangen stemmen. Dus hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag dat we ontvangen.

Om zo veel mogelijk stemmen te halen hebben we dit jaar de handen ineen geslagen met Carnavalsvereniging Onger ’t Viaduct. Een vereniging waar diverse leden van onze fanfare eveneens lid van zijn, en met wie wij dit jaar tezamen op de Havendagen zullen werken. Door hierin samen op te trekken, en samen reclame te maken voor onze verenigingen hopen wij een zo groot mogelijk publiek te bereiken en zoveel mogelijk stemmen te behalen.

Aangezien ieder lid 5 stemmen uit mag brengen, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging, verzoeken wij jullie allemaal om 2 maal op Fanfare Eensgezindheid te stemmen, en 2 maal op Carnavalsvereniging Onger ’t Viaduct. Probeer ook familie, vrienden en kennissen die lid zijn van de Rabobank Roermond-Echt zover te krijgen om 2 maal op beide verenigingen te stemmen, zodat we beiden een mooi bedrag op kunnen halen.

Stemmen kan nog t/m 23 mei. Mogen wij op uw stem rekenen?

Alvast bedankt!

 

600 Rabobank Clubkas Campagne CVOHV Eensgezindheid Stemmen

Leave a Reply