fbpx Skip to main content

 

Waarom registreren op de website?
Voordeel hiervan is dat iedereen zélf zijn mailadres of adresgegevens kan aanpassen op de website in het geval dit wijzigt. Hiermee komt er één centraal en actueel bestand met alle actuele gegevens. Zodoende kan het bestuur, direrigent of instructeur op eenvoudige wijze de betreffende groep mailen, zonder moeilijk te hoeven doen met (wellicht verouderde) mailgroepen. Op korte termijn zal gestart worden om de bokpraat van de fanfare op deze wijze te versturen.

Bovendien is het met de inloggegevens mogelijk om, waar je ook bent, oude berichten terug te vinden op de website. Daarnaast kunnen in de toekomst functionaliteiten worden toegevoegd zodat je je bijvoorbeeld via de website kunt opgeven voor een activiteit.

Hoe werkt het?
De eerste keer registreer je je op de website door onder het kopje ‘inlog formulier’ de link ‘registreer’ aan te klikken. Hier vul je je gegevens is. Zodra je je op de website geregistreerd hebt ontvangen je hiervan een bevestigings-email. In deze mail staat een link. Voor het activeren van jullie account moet je op deze link klikken.

Met vriendelijke groet,

Het webteam

Leave a Reply