fbpx Skip to main content

Zo viert de drumband in het weekend van 26 t/m 28 oktober haar 50-jarig jubileum met grootse festiviteiten. Een enthousiaste commissie is alle puntjes op de ‘i’ aan het zetten voor een seniorenmiddag, receptie en natuurlijk een optreden van niemand minder dan de Janse Bagge Bend. De leden van de drumband zijn ook hard aan het repeteren aan het grootse galaconcert dat de drumband op de zondag van datzelfde feestweekend geeft. Het belooft dus een memorabel weekend te worden!

Het fanfare-orkest werkt hard aan de voorbereiding voor het proms-concert in Grubbenvorst dat op zondag 14 oktober plaats heeft. Hier zal het orkest het publiek verrassen met lichte klassieke muziek van hoog niveau. Dit evenement, in de Parochiekerk van Grubbenvorst, vindt jaarlijks plaats en trekt ieder jaar weer een grote schare bezoekers. Meer informatie op de website.

Natuurlijk gaat de jeugd ook weer voortvarend van start in het nieuwe seizoen. Met name de slagwerksolisten hebben een optreden om naar toe te werken: maar liefst 7 solisten van ons nemen op zaterdag 27 oktober deel aan het Nederlands Kampioenschap solisten. Dat alleen al is een prestatie waar we als vereniging beretrots op zijn!

U leest het al, het wordt weer een schitterend seizoen. Houd de website www.eensgezindheid.com in de gaten voor meer informatie.

Leave a Reply