fbpx Skip to main content

 

Op zondagmiddag 27 december geven de muzikanten uit alle gelederen van Fanfare & Drumband Eensgezindheid uit Maasbracht-Beek hun Sylvesterconcert. Verwacht op deze middag niet een traditioneel concert van onze orkesten, maar aandacht voor vele solisten en cross-overs met de jeugdleden, met soms ook nog een pop-randje of misschien wel een snufje fanfare of drumband. De eerste twee edities waren een daverend succes, met vele verrassende optredens!

ff 550 sylvesterconcert

Vanaf 14:00 is iedereen welkom in het Baekerhoes te Maasbracht-Beek. Het wordt een heerlijke zondagmiddag tussen kerst en oud op nieuw om eens kennis te maken met alle facetten van de muziekvereniging, of om de muzikale kwaliteiten van uw kind of kleinkind te komen bewonderen. Voor kinderen die nog twijfelen over het gaan maken van muziek is het een heel erg leuk moment om eens alle muziekinstrumenten aan het werk te horen.

De jeugdleden hebben met hun muziekleraren in ensembles verrassende werken ingestudeerd. Zo besteden we natuurlijk aandacht aan de fanfaremuziek, maar ook popmuziek, koperblazers en natuurlijk schitterende slagwerkmuziek komen langs. Kortom, dit wordt een luchtige, gezellige en veelzijdige middag in het Baekerhoes, omlijst met een gezellig samenzijn. Een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met de verschillende muziekstijlen en orkesten in de vereniging. Schrijf deze datum roodomrand in de agenda: zondag 27 december, 14.00u, Baekerhoes in Maasbracht-Beek.

ff 550 poster sylvesterconcert 2015

Leave a Reply