fbpx Skip to main content

Verwacht deze avond geen traditioneel concert van onze orkesten, maar aandacht voor solisten en cross-overs met de jeugdleden, met een snufje fanfare of slagwerkgroep, en af en toe ook een pop-randje. De voorgaande edities waren een daverend succes, met vele verrassende optredens!

Vanaf 18.30u is iedereen welkom in het Baekerhoes te Maasbracht-Beek. Het wordt een heerlijke zaterdagavond tegen oud op nieuw om eens kennis te maken met alle facetten van de muziekvereniging, of om de muzikale kwaliteiten van uw kind of kleinkind te komen bewonderen. Voor kinderen die nog twijfelen over het gaan maken van muziek is het een heel erg leuk moment om eens alle muziekinstrumenten aan het werk te horen.

ff 550 sylvesterconcert

De verschillende ensembles binnen de vereniging komen op deze avond, net voor het begin van het nieuwe jaar, aan bod. De jeugdleden hebben met hun muziekleraren in ensembles verrassende werken ingestudeerd. De slagwerkgroep is bezig aan een afscheidstournee met hun dirigent Jo Zinzen, maar heeft speciaal voor deze gelegenheid een werk met kleinere bezetting ingestudeerd. De fanfare heeft, na het recente succesvolle concours, afscheid genomen van vaste dirigent Jean-Pierre Cnoops en werkte in de laatste maanden onder leiding van gastdirigent Wiek Maessen aan een fris en leuk programma voor deze avond.

Zo besteden we niet alleen aandacht aan de fanfaremuziek, maar ook popmuziek, koperblazers en natuurlijk schitterende slagwerkmuziek komen langs. Kortom, dit wordt een luchtige, gezellige en veelzijdige avond in het Baekerhoes, omlijst met een gezellig samenzijn. Een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met de verschillende muziekstijlen en orkesten in onze vereniging. Het Sylvesterconcert gaat zaterdag 30 december om 19.00u van start. ‘t Baekerhoes, Kerkstraat 1 te Maasbracht-Beek, is vanaf 18.30u voor u geopend.

 

800 ff Poster Sylvesterconcert 2017

 

Leave a Reply