fbpx Skip to main content

Fanfare Eensgezindheid is een vereniging die binnen Maasbracht prominent aanwezig is. Het aantal leden die musiceren in de Fanfare en het grote aantal jeugdige leden die een muzikale opleiding volgen bij de Fanfare (ruim 60 personen vanaf 7 jaar) geeft aan dat de Fanfare voor veel mensen uit Maasbracht  een zinvolle vrijetijdsbesteding en muzikale ontwikkeling biedt.

Helaas constateren wij dat door de stijgende instrumentarium kosten en de steeds hoger wordende opleidingskosten het actief deelnemen bij een muziekvereniging niet meer voor iedereen toegankelijk wordt. Om de huidige financiële toegangsdrempel  voor jeugdige muzikanten voldoende laag te houden en daarmee een stuk Maasbrachtse cultuur voor de toekomst te waarborgen, organiseert Fanfare Eensgezindheid  al sinds 1998 het “Thuiskienen met Eensgezindheid”.

Elke eerste maandag van de maand trekt het kiencomité 75 getallen in een openbare trekking.  Voor de kaarten die het eerste vol zijn worden iedere maand 3 prijzen uitgekeerd. 1e prijs is  €125,-, 2e prijs is €50,- en de 3e prijs bedraagt €25,-. De kosten bedragen €2,50 per maand per kienkaart. De prijswinnaars worden door het kiencomité op de hoogte gebracht.

Hieronder vindt U een link naar een machtigingskaart, waarmee u de machtiging geeft om per maand €2,50 automatisch over te maken op de rekening van de Fanfare. Adresgegevens zijn op deze machtigingskaart vermeld. Binnen twee weken na inschrijving ontvangt u een deelnamereglement en uw geldige en unieke kienkaart met daarop 15 getallen. Deelname staat vrij voor iedereen van 16 jaar en ouder.

Voor Thuiskienen met Eensgezindheid is een vergunning verstrekt door de Gemeente Maasgouw.

Klik hier voor de machtigingskaart

Leave a Reply