fbpx Skip to main content

Op dit moment kan al zonder meer gesproken worden van een gevarieerd programma. Er zijn inschrijvingen ontvangen van Leonora Lukas uit Pey-Echt en Chazz Sutherland uit Doenrade in de categorie zang, van trio Teunissen uit Ospel in de categorie parodie, van 2 dansgroepen van de Boschräefkes uit Houthem in de categorie dans en op dit moment zullen zij met 9 jeugdige buutteredners het sportieve gevecht in de ton aangaan. Deze 9 deelnemers in de categorie buut zijn: Ilona Jans uit Reuver, Luuk Kersemakers uit Echt, Noud Knelissen uit Susteren, Mariska Maessen uit St. Odiliënberg, Mike Opbroek uit Haelen, Dorian Quodbach uit Mechelen-Wittem, Marjolein Quodbach uit Mechelen-Wittem, John Relouw uit Grubbenvorst en Rens Teunissen uit Ospel. Een deskundige jury zal na het optreden van de laatste deelnemers bekend maken wie zich Limburgs Jeugdkampioen 2008 mag noemen. Voor een muzikale omlijsting van de middag wordt gezorgd door jeugdfanfare Eensgezindheid.

Voorafgaand en tijdens het programma worden interviews en opnames gemaakt voor het programma Kinjerkroam, die tijdens de carnavalsdagen worden uitgezonden.
Publiek is uiteraard van harte welkom om van de optredens te komen genieten, ook voor de jeugd is het leuk op te treden voor een volle zaal. De entree bedraagt voor volwassenen €2,50 en voor kinderen €1,-. We zijn er nu al van overtuigd, dat het een prachtige middag zal worden! Voor informatie, zie www.lvka.nl.

Leave a Reply