fbpx Skip to main content

De middag begint om 13.11 uur in Gemeenschapshuis Het Baekerhoes, Kerkstraat 1 te Maasbracht-Beek. De organisatie hoopt dat veel jeugdige artiesten aan de middag gaan deelnemen. Ook hopen wij veel broers, zussen, ouders, opa’s, oma’s en andere geïnteresseerden te verwelkomen. Het belooft in ieder geval een ontzettend leuke middag te worden, vol met muzikaal en humoristisch spektakel. Natuurlijk kun je ook genieten van de jeugdfanfare Eensgezindheid, die met leuke, stemmige muziek de hele middag opluistert. Hopelijk tot 15 februari in het Baekerhoes!

Deelname

Meisjes en jongens t/m/ 17 jaar kunnen zich in 2 categorieën opgeven voor de buut, dans of parodie en aan het Limburgse publiek laten zien, welke talenten er op dit gebied in de Limburgse karnavalswereld zijn. Deze categorieën zijn:
– Categorie Jeugd voor kinderen van de basisschool en
– Categorie Jongeren voor jongens en meisjes tot en met 17 jaar

Een deskundige jury onder voorzitterschap van Piërre Cnoops zal na afloop bekend maken wie zich Limburgs Jeugdkampioen 2014 mag noemen. Elke deelnemer of deelneemster zal een oorkonde en een persoonlijk aandenken ontvangen voor zijn of haar optreden op deze middag en voor de winnaars zijn bekers beschikbaar gesteld. Er zullen opnames gemaakt worden voor L1. Deze opnames worden in de weken voorafgaand aan carnaval en tijdens de carnavalsdagen uitgezonden.

De kampioenschappen worden gehouden in het Gemeenschapshuis “Het Baekerhoes”, Kerkstraat 1 te Maasbracht-Brachterbeek. Loting voor de volgorde van optreden vindt plaats om 13.11 uur, aanvang programma om 13.33 uur.
Jongens en meisjes die mee willen doen of mensen die meer informatie willen, kunnen contact opnemen met onderstaand telefoonnummer.
Aanmelding voor deelname kan tot en met zaterdag 4 februari bij: secretariaat LVKA, Paul Maassen, Hussenbergstraat 76, 6243 AJ te Geulle, tel. 043-3647486,
of via mail: maassen76@home.nl.

Leave a Reply