fbpx Skip to main content

Meisjes en jongens t/m 17 jaar kunnen dan met buut, dans, kolder of parodie aan het Limburgse publiek laten zien, welke talenten er op dit gebied in de Limburgse karnavalswereld zijn. Een deskundige jury onder voorzitterschap van Piërre Cnoops zal na afloop bekend maken wie zich Limburgs Jeugdkampioen 2009 mag noemen.

Elke deelnemer of deelneemster zal een oorkonde en een persoonlijk aandenken ontvangen voor zijn of haar optreden op deze middag en voor de winnaars zijn bekers beschikbaar gesteld. Er zullen tevens opnames gemaakt worden voor het programma Kinjerkroam. Deze opnames worden in de weken voorafgaand aan carnaval en tijdens de carnavalsdagen uitgezonden.

De kampioenschappen worden gehouden in het Gemeenschapshuis “Het Baekerhoes”, Kerkstraat 1 te Maasbracht-Brachterbeek. Loting voor de volgorde van optreden vindt plaats om 12.30 uur, aanvang programma om 13.11 uur. Jongens en meisjes die mee willen doen of mensen die meer informatie willen, kunnen contact opnemen met onderstaand telefoonnummer.

Aanmelding voor deelname kan tot en met maandag 14 februari bij: secretariaat LVKA, Paul Maassen, Hussenbergstraat 76, 6243 AJ te Geulle, tel/fax: 043-3647486, of via mail: maassen76@home.nl. Wie volgt Noud Knelissen uit Susteren op als Jeugdkampioen buutterednen 2011? Zie ook de website www.lvka.nl.

Noud Knelissen

Leave a Reply