fbpx Skip to main content

Meisjes en jongens t/m/ 17 jaar kunnen dan met buut, dans of parodie aan het Limburgse publiek laten zien, welke talenten er op dit gebied in de Limburgse karnavalswereld zijn. Een deskundige jury onder voorzitterschap van Piërre Cnoops zal na afloop bekend maken wie zich Limburgs Jeugdkampioen 2012 mag noemen.

Elke deelnemer of deelneemster zal een oorkonde en een persoonlijk aandenken ontvangen voor zijn of haar optreden op deze middag en voor de winnaars zijn bekers beschikbaar gesteld. Er zullen opnames gemaakt worden voor het programma Kinjerkroam. Deze opnames worden in de weken voorafgaand aan carnaval en tijdens de carnavalsdagen uitgezonden.

De kampioenschappen worden gehouden in het Gemeenschapshuis “Het Baekerhoes”, Kerkstraat 1 te Maasbracht-Brachterbeek. Loting voor de volgorde van optreden vindt plaats om 13.11 uur, aanvang programma om 13.33 uur.

Jongens en meisjes die mee willen doen of mensen die meer informatie willen, kunnen contact opnemen met onderstaand telefoonnummer.

Aanmelding voor deelname kan tot en met maandag 23 januari bij: secretariaat LVKA,

Paul Maassen, Hussenbergstraat 76, 6243 AJ te Geulle, tel. 043-3647486,

of via mail: maassen76@home.nl. Zie ook: www.lvka.nl

Leave a Reply