fbpx Skip to main content

Ondersteund door live muziek van de jeugdfanfare en unieke beelden wordt het Kerstverhaal verteld. Dit jaar gebeurt dat door drie zwervers die rond de kerstdagen de liefde en warmte proberen op te zoeken. Het geheel wordt ondersteund door nieuw beeldmateriaal.

Het Muzikale Kerstverhaol is enkele jaren geleden voor het eerst gepresenteerd, als opvolger van het jaarlijkse – maar in 2008 voor het laatst georganiseerde – zeer succesvolle ‘Kerstspel Brachterbeek’. Een groep enthousiastelingen vanuit Fanfare Eensgezindheid heeft zich met verve ingezet om deze traditie in een iets andere vorm door te zetten, om zo het Kerstverhaal te blijven vertellen. Hieruit is het Muzikale Kerstverhaol geboren en de grote publieke belangstelling bij de laatste uitvoeringen heeft aangetoond dat het een waar succes is.

Het Muzikale Kerstverhaol vindt plaats in de Kerk van Maasbracht-Beek en zal aanvangen om 19.00u. Vanzelfsprekend is de toegang voor deze avond geheel vrij. Het is een unieke voorstelling die geschikt is voor heel jong en oud. Dus neem u (klein)kinderen mee en kom genieten van het Muzikale Kerstverhaol 2012 in Brachterbeek!

kerstverhaal 2012

Leave a Reply