fbpx Skip to main content

John behaalde in de 5e divisie met zijn bugelsolo 82 punten en werd daarmee knap zesde. Tom bracht op sopraansaansax zijn solo ten gehore in de derde divisie en verdiende hiermee 84 punten. Hij werd hiermee in zijn divisie ook zesde.

Het bestuur en de leden willen deze twee solisten van harte feliciteren met dit geweldige resultaat! Met deze klinkend muzikale prestatie wordt het muzikale jaar voor Eensgezindheid afgesloten. Vorige week al gingen de jeugdleden op kamp naar Neer, waar zij een enorm leuk weekend hadden. Bij terugkomst wachtte hen, en de rest van de vereniging, een gezellige bbq in het Baekerhoes. Op naar de eerste repetities na de vakantie, waar we hopelijk weer naar een goed jaar toe kunnen werken!

Zit jij in groep 4 t/m 8 en wil jij ook graag een muziekinstrument leren bespelen, en later in de (jeugd)fanfare of drumband mee doen? Volg dan blokfluitles bij Eensgezindheid! Na de vakantie begint er een nieuwe groep blokfluiters waarbij je je kunt aansluiten. Wil je meer informatie? Kijk dan op de website www.eensgezindheid.com of neem contact op met Jac Creemers (465452).

Leave a Reply