fbpx Skip to main content

Bij Fanfare Eensgezindheid kun je lid worden en direct na de zomervakantie (dinsdag 13 augustus) starten met blokfluit in een wekelijkse groepsles.

Waarom starten met blokfluit?
Zo kun je alvast proeven aan het leren lezen van muziek. Ook leer je makkelijk ritmes lezen. En het is een mooie opstap naar een instrument. Direct starten met een instrument is voor jonge kinderen vaak nog te moeilijk en zwaar. Tijdens de periode van blokfluitlessen leer je al noten spelen en dan gaat het bij een vervolgstap sneller, omdat je dan alleen aandacht hoeft te geven aan het bespelen van het instrument, welk dan ook. Blijft het bij deze blokfluitlessen, dan is het een leuke ervaring geweest.

Wat hebben wij uitgewerkt?20130625 Milas en Elza bugel - small

  •  Gezocht naar een enthousiaste en leuke lerares en gevonden via Myouthic Centrum voor Kunst en Cultuur
  •  Een leuk lesprogramma, met veel liedjes en ook themagericht (sint/kerst). Dus leuk voor op school en/of bij opa en oma.
  •  Een leuke groepsactiviteit en een gezamenlijk optreden.

Wat gaat het kosten voor je ouders?
Een halve blokfluitcursus t/m december 2013 kost circa € 70,00 p.p. Dit is exclusief een basispakket bestaande uit een blokfluit (€ 30,00), tafellessenaar (€ 10,00), een tas (€10,00) en 2 lesboeken met CD (€ 18,00). Dit basispakket kan tijdens de eerste les worden besteld en betaald. Vervolgens kan begin 2014 dan nog eens ingeschreven worden voor nog een half jaar(circa € 70,00). Als er niets wijzigt, kost één jaar blokfluitles dus circa € 140,00.

Wanneer zijn de lessen?
Op dinsdag na schooltijd in het Baekerhoes (Maasbracht-Beek).

Wie kan zich inschrijven?
Alle kinderen van groep 4 t/m groep 8. Je vriendjes/vriendinnetjes/broertjes/zusjes zijn natuurlijk ook welkom!

Inschrijven
Heb je nog vragen over deze lessen kun je onze contactpersoon Jac Creemers altijd benaderen of verder lezen bij het stuk jeugdopleiding op onze website. Je kunt je inschrijven (ook digitaal) tot zaterdag 10 augustus bij Jac d.m.v. een inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden.

 

Leave a Reply