fbpx Skip to main content

Slagwerkgroep Eensgezindheid Maasbracht-Beek zoekt enthousiaste, ervaren percussionisten, melodisch slagwerkers en/of paukenist voor een concert op 25 mei 2024.

Wat bieden we jou? Gezellige repetities op vrijdagavond (met nazit), leuke, gepassioneerde collega slagwerkers, een divers repertoire en dat bij een slagwerkgroep welke in 2021 met 96 punten in de Topklasse ongestemd beslag wist te leggen op de Nederlandse titel tijdens het ONSK. Kortom, we bieden je een unieke kans om je slagwerkvaardigheden verder te ontwikkelen binnen een slagwerkgroep van formaat.

Slagwerkgroep Eensgezindheid telt 16 actieve leden (2 vrouwen, 14 mannen) en staat sinds 2018 o.l.v. Stefan Castro. Repetities vinden plaats op vijdagavond van 19:30u tot 21:30u in gemeenschapshuis ‘t Baekerhoes te Maasbracht-Beek.

Speel je orkestslagwerk bij een HaFaBra orkest en lijkt het je leuk om een keer met een slagwerkgroep waarbij slagwerkmuziek centraal staat te musiceren? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kortom, ben jij die gepassioneerde slagwerker die wij zoeken? En ben je vanaf 16 februari op vrijdagavond beschikbaar om te repeteren? Neem dan vóór maandag 29 januari 2024 contact met ons op via slagwerkgroep@eensgezindheid.com

Leave a Reply