fbpx Skip to main content

Ga je via deze pagina naar de web-winkel van je keuze dan kun je je aankopen doen zoals gebruikelijk en natuurlijk voor de gebruikelijke prijs. De webwinkels betalen een commissie aan sponsorkliks.com voor elke aankoop die via onze sponsorkliks-pagina wordt gedaan. 75% Van deze commissie wordt aan onze fanfare uitbetaald. Het kost jullie dus niets extra’s terwijl je onze vereniging daarmee wel steunt. Kortom DOEN!

  • Zet de volgende pagina in je browser bij de favorieten: http://www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=4665
  • Bij het openen komt een schermpje dat om je emailadres vraagt => klik dit weg d.m.v. met het kruisje rechtsboven (dus niet je email invullen) en je gaat door naar de lijst met webwinkels
  • Kies je webwinkel en doe je bestelling als vanouds

In het belang van onze lokale sponsors willen we jullie niet extra stimuleren om enkel nog online te shoppen maar als jullie het dan toch doen dan hopen we dat jullie dat voortaan doen via onze pagina bij sponsorkliks.com.

We zullen de informatie m.b.t. de uitbetalingen door sponsorkliks met belangstelling volgen en hopen dat dit een welkome aanvulling op onze inkomsten wordt. Zoals jullie weten is het hard werken om de begroting van een fanfare enigszins op orde te houden!!

Leave a Reply