fbpx Skip to main content

Op zondag 29 december vanaf 15:00 presenteert Fanfare Eensgezindheid in het Baekerhoes te Maasbracht-Beek weer hun gezellig Sylvesterconcert.

Dit gratis toegankelijke concert is ondertussen een traditie van Eensgezindheid, waarin de leden zich eens van een andere kant laten horen. Tijdens deze middag kunt u genieten van al onze orkesten, maar ook van enkele verrassende gelegenheids-ensembles met veel leerlingen. Ook dit jaar kunt genieten van een heuse Big Band, die de zaal vorig jaar volledig op zijn kop zette.

De voorgaande edities waren een daverend succes, met vele verrassende optredens! Het wordt een heerlijke middag om tegen oud op nieuw eens kennis te maken met alle facetten van de muziekvereniging, of om de muzikale kwaliteiten van uw kind of kleinkind te komen bewonderen. Voor kinderen die nog twijfelen over het gaan maken van muziek is het een heel erg leuk moment om eens alle muziekinstrumenten aan het werk te horen.

Deze luchtige middag gaat op 29 december om 15:00 van start in ‘t Baekerhoes, Kerkstraat 1 te Maasbracht-Beek. Entree is gratis.