fbpx

Adopteer-een-uniform

Welkom op de speciale actiesite van ‘Adopteer een uniform’!

Op zaterdag 23 juli 2022 zal onze drumband deelnemen aan de marswedstrijden van het Wereld Muziek Concours (WMC) in het Parkstad Limburg Stadion te Kerkrade. Om hier goed voor de dag te komen is het noodzakelijk een deel van de uniformen te vervangen. En daar hebben wij jullie hulp bij nodig!

De huidige uniformen zijn 20 jaar geleden aangeschaft bij ons 40-jarig jubileum. Hoewel in de afgelopen jaren reeds een aantal uniformen vervangen zijn, is een groot deel van de uniformen 20 jaar oud, en deze zijn nu hoognodig aan vervanging toe. Hier kunt u ons bij helpen!

Hoe gaat dit in zijn werk? Aan ieder onderdeel van het uniform hangt een prijskaartje, te beginnen bij €10,- voor het embleem oplopend tot €500,- voor de tuniek (uniformjas). U kiest via onze webshop Shop – Fanfare Eensgezindheid Maasbracht-Beek zelf welk onderdeel u wilt adopteren. Gelet op het aantal onderdelen van het uniform en het verschil in prijzen is er altijd wel een onderdeel binnen uw budget te vinden. Adopteer een onderdeel van ons uniform en help ons naar een mooi resultaat op het WMC!

Zie onderstaande afbeelding voor de mogelijkheden.

Als u meer wilt weten over de drumband, haar geschiedenis, de dirigent en/of de tambour-maître, kijk dan bij Slagwerkgroep – Fanfare Eensgezindheid Maasbracht-Beek.

Voor bedrijven zijn er aan de verschillende adoptiepakketten bepaalde PR-mogelijkheden verbonden. Bent u hierin geïnteresseerd?

Stuur dan een mail naar koenhawinkels@outlook.com om de de informatiebrochure op te vragen.

Onze Adoptanten

Wij danken iedereen voor het adopteren van een uniform waardoor wij op 23 juli 2022 deel kunnen nemen aan de marswedstrijden van het WMC.

%d bloggers liken dit: