fbpx Skip to main content

fanfa 197x197 jodymoonIn het kort
Jodymoon vertelt haar verhaal met intensiteit en authenticiteit. Een persoonlijk verhaal over liefde, weggaan, groeien en weer terugkeren. Bijzonder aan zangeres-pianiste Digna Janssen en multi-instrumentalist Johan Smeets is, dat zee en evenwicht weten te vinden tussen diepe emotie en een levendige en energieke performance. Zowel live als op de plaat zorgen strijkers voor een spannende combinatie tussen singer/songwriter, folk, pop, klassiek en roots.

Jodymoon won de publieksprijs van de Grote Prijs van NL, gaf afgelopen jaar een reeks concerten in Canada en heeft als voorprogramma gespeeld voor o.a. Joan Armatrading, Damien Jurado, Tom McRae en Wende. In New York werkten ze meermaals samen met producer Bryce Goggin (Antony&the Johnsons, Joan As Police Woman).

Fanfafusion
Jodymoon voelt aan als een kamerorkest, met een kleine bezetting maar zeer rijk in haar sound. Johan schuift moeiteloos van gitaar naar dobro via percussie naar piano. De krachtige stem van Digna is dynamisch, gedragen en zit boordevol soul. Voor de luisteraar ontstaat het weldadige gevoel in Jodymoon’s warmte ondergedompeld te worden. Het is bijzonder dat Jodymoon te gast is bij de fanfare in Brachterbeek. Dit is de vereniging waar Johan zijn muzikale carrière startte, op bugel. Het is ook de vereniging waarmee Jodymoon al eens samen speelde, tijdens het Wereld Muziek Concours te Kerkrade. Tijdens Fanfafusion zal de samenwerking zich toespitsen op de saxofoongroep, als vervanging van de reguliere cello & viool begeleiding. Jodymoon powerd by ‘blaosmeziek’….

bron: www.jodymoon.com  

)

Leave a Reply