fbpx Skip to main content

th_175x97_thuiskienenDoor middel van deelname aan het thuiskienen van de fanfare kunt u de vereniging steunen en zelf leuke prijzen winnen. U hoeft er niet eens voor uit uw luie stoel!

 

Fanfare Eensgezindheid is een vereniging die binnen Maasbracht prominent aanwezig is. Dit blijkt o.a. uit de betrokkenheid van de Fanfare bij vele culturele en kerkelijke aktiviteiten. Het aantal leden die musiceren in de Fanfare en het grote aantal jeugdige leden die een muzikale opleiding volgen bij de Fanfare (ruim 60 personen vanaf 7 jaar) geeft aan dat de Fanfare voor veel mensen uit Maasbracht  een zinvolle vrijetijdsbesteding en muzikale ontwikkeling biedt.

Helaas constateren wij als bestuur van de Fanfare dat door de stijgende instrumentarium kosten, de steeds hoger wordende opleidingskosten  het actief deelnemen bij een muziekvereniging niet meer voor iedereen toegankelijk wordt. Om de huidige financiële toegangsdrempel  voor jeugdige muzikanten voldoende laag te houden en daarmee een stuk Maasbrachtse cultuur voor de toekomst te waarborgen, organiseert Fanfare Eensgezindheid  al sinds 1998 het “Thuiskienen met Eensgezindheid”.

Elke eerste maandag van de maand trekt het kiencomité 75 getallen.  Voor de kaarten die het eerste vol zijn worden iedere maand 3 prijzen uitgekeerd. 1e prijs is  €125,-, 2e prijs is €50,- en de 3e prijs bedraagt €25,-. De kosten bedragen €2,50 per maand per kienkaart. De prijswinnaars worden door het kiencomité op de hoogte gebracht.

Hieronder vindt U een link naar een machtigingskaart, waarmee u de machtiging geeft om per maand per kaart €2,50 automatisch over te maken op de rekening van de Fanfare. Adresgegevens zijn op deze machtigingskaart vermeld. Binnen twee weken na inschrijving ontvangt u een deelnamereglement en uw geldige en unieke kienkaart met daarop 15 getallen. Deelname staat vrij voor iedereen van 16 jaar en ouder.

Voor Thuiskienen met Eensgezindheid is een vergunning verstrekt door de Gemeente Maasgouw.

Klik hier voor de machtigingskaart

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met Harie Gehlen.

 

Leave a Reply