fbpx Skip to main content

Repetities en concerten

BaekerBlaos repeteert elke zondagmorgen vanaf 10.30 uur tot 12.30 uur in het Baekerhoes te Maasbracht-Beek. Afhankelijk van het niveau van de te spelen stukken kan het voorkomen dat de eerste drie kwartier van de repetitie in groepjes aan de stukken wordt gerepeteerd. Rond de klok van 12 is er normaal een korte pauze. Mocht het Baekerhoes een keer bezet zijn dan wijken we uit naar een andere lokatie. Dit zal tijdig kenbaar gemaakt worden. Geregeld treed BaekerBlaos op, zowel binnen als buiten onze gemeente. Jaarlijks terugkerende evenementen zijn onder andere de jeugdbuutte kampioenschappen en het orkestentreffen met de jeugdharmonie uit Heel.

Kleding

Tijdens concerten van de BaekerBlaos is het gebruikelijk dat iedereen hetzelfde gekleed gaat. In 2009 zijn hiervoor nieuwe groene polo shirts met korte mouw aangeschaft. De polo blijft eigendom van de vereniging en wordt alleen gedragen tijdens optredens in combinatie met een spijkerbroek. Is het te koud zijn om in korte mouw te spelen dan wordt onder de groene polo een wit shirt of blouse met lange mouwen gedragen. Heb je geen polo of mankeert hier iets aan? Meld je dan bij Bart Creemers (zie contactpagina).

Communicatie

Aan het einde van elke repetitie worden belangrijke mededelingen kenbaar gemaakt. Een agenda met optredens en andere aandachtspunten zal bovendien per e-mail worden rondgestuurd (de zogenaamde ‘bokpraat’. Naast de kinderen willen we ook de ouders op de hoogte houden van wat er staat te gebeuren (optredens, wijziging repetitielokaal etc). Vandaar dat wij naast het e-mail adres van uw kind ook het e-mail adres van de ouders graag noteren. Heeft u een ander mailadres? Geef dit dan tijdig door aan Bart Creemers zodat u van alle nieuwtjes van de Jeugdfanfare op de hoogte blijft. Om grip te houden op het repetitiebezoek vinden we het belangrijk dat kinderen, wanneer ze niet kunnen komen, zich af melden via afmeldenjff@eensgezindheid.com dit geldt ook voor concerten.

Repetitielokaal

Baekerhoes, Kerkstraat 1, 6051 JG Maasbracht
Telefoon: 0475 464777

Leave a Reply